Per fi, NARS!

Nars és una marca cosmètica de la que he llegit molt per internet, però com ací a València no es pot comprar, no he tastat gaires coses.  Ha estat creada pel maquillador François Nars i es caracteritza per uns colors vius per als productes en envasos negres de línia senzilla.

Fa temps que volia comprar el coloret Orgasm, un èxit de vendes de la marca, l’havia vist posat a una xica i quedava genial, però no trobava el moment.  Aquest estiu però dins de la col·lecció limitada Potrait of Paradise han tret un estoig amb tres dels must de NARS, el Blush/Bronzer Trio:

  • Coloret Orgasm
  • Il·luminador Albatros
  • Polvos Bronzejadors Laguna

Aprofitant que una amiga estava a Londres, li vaig fer l’encàrrec, allí es pot trobar a Selfridges i a John Lewis on me’l va comprar.  Costa 39 lliures que al canvi són uns 46€ mentre que a la resta d’Europa són 55€.  He fet molt bona compra!

La veritat és que estic molt contenta amb ell, ve en un estoig amb cremallera i espill i els productes són simplement perfectes.

El coloret Orgasm queda molt natural.  Ha tingut tant d’èxit que han anat fent altres productes amb aquest to com múltiple, brillo per a llavis, esmalt d’ungles i il·luminador líquid.  Fins i tot han tret un altre to per a pells més fosques, el Superorgasm que podeu trobar en versió coloret, il·luminador líquid i múltiple.

El bronzejadors Laguna, encara que es veuen de color xocolate, queden molt naturals i amb un poquet de brillo que donen molt bon aspecte a la cara, no s’assemblen a res paregut que haja provat abans.

L’il·luminador Albatros és al que no acabe de trobar el punt, perquè tant el coloret com els bronzejadors tenen una mica de brillo, pense que és massa per a usar els tres productes junts.  Mai no havia tingut un il·luminador que tire a daurat, sempre els tenia platejats i no sé molt bé quin ús donar-li.

Nars es pot comprar en la seua pàgina web d’Europa, encara que les despeses d’enviament no compensen per a un sol producte.

Està en alguns centres de El Corte Inglés com per exemple  el de l’avinguda Maissonave d’Alacant o el de Diagonal a Barcelona i alguns Sephora com el de Triangle de Barcelona. En els centres de El Corte Inglés es pot demanar un traspàs a l’stand de Shiseido, ja que són del mateix grup cosmètic.

Es pot comprar també a Kiss & Make-up aprofitant el canvi del dòlar ix prou bé de preu, i moltes voltes al seu facebook anuncien despeses d’enviament gratuïtes, això sí, cal pagar l’assegurança de 5$ perquè sinó no es fan càrrec de les pèrdues dels paquets i s’ha de tenir en compte que la normativa europea pot obligar a pagar impostos si la compra puja més de 22€.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s