El meu cavell i jo

No sé en quin moment em va començar a donar problemes el meu cavell. Sé que abans era l’únic que no em donava feina, em llavava el cap i res més, ni usava condicionador perquè se m’embrutava i em quedava prou bé. O almenys pensava així, potser no era tan exigent amb el seu aspecte com ara.

La qüestió és que d’un temps ençà, trobe que cal cuidar-lo més i sobretot que quede millor. El meu principal problema és l’encrespament. Si l’asseque a l’aire de forma natural em queda més o menys bé, però l’assecador em deixa el cavell bastant malament.

He provat de tot, les escumes i gels de gomina ja no m’agraden perquè el deixen acartronat, en un primer moment després de rentar-lo em queda bé, però a l’endemà em costa de desenredar i se’m trenquen molts cavells. Així que m’he passat a les cremes de pentinat, amb una fase intermitja on vaig usar ceres. Algunes com la de Garnier només em fan que embrutar els cabells com em passà amb un producte de Tigi, L’After Party. Però hi havia una pasta de modelatge de Sebastian que m’agradava molt, el seu preu no tant.

Algunes cremes de pentinat com la de Sunsilk ja ni es fabrica i a voltes use com a substitut un condicionador o mascareta diluït en aigua en una botella d’spray per a desenredar quan no em llave el cap. Però fa un temps vaig descobrir el producte definitiu: l’hidratant capil·lar R&B de Lush.

lush r&b

Em costà molt comprar-lo pel seu preu, vaig intentar que em donaren alguna mostra a la botiga, però sols van accedir a provar-me’l allí mateix i em va agradar tant que el vaig adquirir. Té una olor peculiar, s’assembla al perfum Lust de la mateixa marca, és a dir, té un toc de gessamí que m’agrada molt però que reconec no és fàcil per a tothom.

Ara, aquest producte és imprescindible, l’use a diari. Quan em llave els cavells, els asseque amb la tovalla i quan estan sols humits em pose una mica, poc a poc, si veig que em fa més falta, em pose més, però sense passar-se. El gaste també a diari després de pentinar-me els cabells tant si el duc ondulat com llis perquè em treu l’encrespament i em dóna l’aspecte d’acabat de llavar i assecat al natural. De fet, quan comente que tinc sempre el cavell embollat em responen que em queda perfecte!

El que no m’agrada tant és el preu, quasi 17,75 € i em dura uns sis mesos, a més molt més car que al Regne Unit que són 10 lliures, però no he trobat res millor. He mirat a iHerb algun producte com el Curl Activating Cream de Beautiful Curls, que vaig comprar d’oferta, per 5.71$ en lloc de13.99$ però res a vore: m’embruta el cabell i li dóna un aroma que encara em fa més sensació de brut. Així que continuaré amb el de Lush una bona temporada!

Beautiful curls activating cream

I vosaltres? Encara busqueu el producte perfecte? O teniu un secret per a compartir?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s