Núm. 45 de Sephora: un Pinzell Tot Terreny!

En el maquillatge són tant importants els productes com les eines que usem, per això poc a poc m’estic fent una col·lecció de pinzells i accessoris a bon preu. Una de les millors compres que he fet és el pinzell núm. 45 de Sephora, un pinzell que serveix per a quasi tot.

A la botiga el venen per a aplicar el maquillatge mineral en pols, però gràcies al bloc de La Colorópata, vaig vore que era un pinzell multiusos que valia la pena tenir com a fons d’armari. És el que popularment es coneix com una mofeta, pel seu aspecte bicolor, són pinzells sintètics, de fibra, amb dos tipus de pèls i és molt suau.

Amb la seua grandària més aviat menuda té molt bona precisió, va bé per als colorets, tant en crema com en pols, però a més també pot ser usada per a maquillatge en pols, i fins i tot fluids, aconseguint una cobertura molt lleugera.

La seua mida i forma fa que siga molt útil quan un producte està a punt d’acabar-se perquè arriba a qualsevol racó de l’envàs, sense deformar-se. És ideal per a anar de viatge amb poques coses bàsiques.

El seu preu és de 17,90€, però el vaig comprar amb un 20% de descompte aprofitant les Vendes Privades de Sephora.

Sephora és una cadena de perfumeries francesa especialista en marques d’alta gamma pel que en plan barat sols trobarem la seua pròpia marca. És molt interessant perquè té marques que es venen en aquestes perfumeries exclusivament com per exemple: Benefit, Make Up Forever, Too Faced o Urban Decay.

A més, ha incorporat un programa de fidelitat a través de tres nivells de targetes: white, black i gold. Curiosament usa els noms anglesos, déu ser més cool.

White

La targeta White la pots aconseguir en la teua primera compra, una volta arribes a casa, l’has d’activar a la pàgina de Sephora per a poder acumular compres o punts. Quant tens un mínim de 4 compres en dies diferents o 150 punts, equivalents a 150€ passes al següent nivell.

Black

La targeta Black s’obté una volta ja tens 150 punts i cada volta que n’aconsegueixes 150 punts més, t’arriba un bo de descompte d’un 10% en la teua següent compra. Aquest bo no és gaire interessant, sols per a les seues marques exclusives perquè la resta ix millor de preu en altres perfumeries.

Però al tenir aquesta targeta reps informació de les ofertes i a més el dia del teu aniversari et fan un regal d’un producte de la seua marca, enguany ha estat la nova crema de cap a peus, Crème Hydratante qui fait tout, una crema que serveix per a tot. Altres anys era també una crema de la seua línia de bany, unes ombres d’ulls, un necesser o una bossa.

A més a més, unes quantes voltes a l’any fan les Vendes Privades, on durant un parell de setmanes fan un 20% o fins i tot un 25% de tota la botiga per a les clientes amb targeta black, aquest és el moment per a comprar les seues marques!

Gold

L’últim nivell, la targeta de les VIP, es pot aconseguir una volta es reuneixen en un any 600 punts. I aquí comencen uns avantatges realment sucosos.

Les clientes amb targeta Gold poden triar com a regal d’aniversari qualsevol producte de la botiga amb un màxim de 30€ i a més reben un bo de bellesa per a una sessió de maquillatge o per al Bar de Celles de Benefit.

Per a les que no sabeu res d’això, Benefit sol tenir a tots els Sephora un Bar de Celles, un petit stand on et fan un disseny de les celles que té molta fama. Es tracta de depilar les celles i donar una forma que afavoreix més la persona. El preu del disseny i un maquillatge flaix és de 21€, així que és un bon regal!

I per últim, amb la targeta Gold les Vendes Privades són d’un temps ampliat respecte a les clientes Black.

A la pàgina de Sephora tindreu les vostres dades, us recomane que actualitzeu correu, adreça i telèfon perquè d’aquesta manera us enviaran descomptes i ofertes.

Descompte

Ara podeu tenir un bon descompte i a més començar a formar part del seu programa de fidelitat, a la Glamour Shopping Party tindreu el 15% de descompte el 15 de novembre.

Deixa un comentari